Susjedstvo terorizirano lavežom pasa
Poštovanje,

javljam Vam se u nadi da ćete me barem uputiti ka riješenju problema koji imam već jako dugo vremena jer policija i ostali organi nisu kadar riješiti po meni gadan problem dosta naših sugrađana...lavež pasa

moja obitelj je naprosto bombardirana lajanjem pasa sa više strana. Jedan pas mi je sa lijeve strane na 10-ak metara a drugi ravno od moje kuće na nekih 20-ak metara...oba dva psa imaju svoj dobar komad dvorišta no vlasnici kao da ne primjećuju da oko njih živi 20 obitelji, da možda netko radi noćne smjene i želi se naspavati a nemože jer ljudi ostavljaju pse da laju po 15 min - pola sata i tako više puta dnevno. Sa jednima sam pokušao lijepo pa nije išlo a kada sam poludio od neispavanosti i zaprijetio psa su ipak malo smirili no tek na pola...još uvjek ga ne šeću (ako sam u 4 god vidio da su ga 2 puta prošetali) i pas naravno laje na sve šta prođe pored pješačke staze. Izrazito iritantan lavež koji nevjerujem da ne čuju i ne žele prekinit. Još mi je čudnije što nitko od drugih susjeda ne reagira. Da prigušimo bar malo te neurotične zvukove morati ću na najkvalitetniju PVC stolariju dati pola godišnje plaće. Jednostavno sa tim primitivcima bez samorefleksije i empatije više uopće ne želim razgovarati.

Dali postoje neke mjere da se to sve dokumentira, izmjeri i da nadležnim osobama za riješavanje problema buke(blago onom ko to želi sve poslušati) bez da moram pisati neke peticije sa susjedima ili da se najbolje konzultiram sa odvjetnikom da se to ozbiljno počme rješavat jer postajemo taoci nekih poluzapuštenih životinja protiv kojih nemam ništa.

(13.11.2016.)