Buka tramvaja u Zagrebu - Savska-Vodnikova-Jukićeva
Buka od tramvaja, radi njihove prebrze voznje preko krizanja Savske, Vodnikove i Jukiceve ulice u Zg. Ogranicenje im je 5km/h preko tog raskrsca, a oni lete 20- 30 km/h.
Nasa borba traje od 2014. godine, nema gdje nismo bili i upirali, od ZETa, svih gradskih ureda, ministarstva zdravlja, sanitarne insp., policije, medija itd.
2017. godine je napravljena rekosnstrukcija raskrsca za koju su svi govorili da ce rijesiti problem, medjutim problem nije rijesen, jer em sto su napravili los posao, em sto je glavni problem cijelo vrijeme zapravo ta prebrza voznja tramvaja preko tih srcista na raskrizju. To smo im mi cijelo vrijeme i naglasavali, i prije rekonstrukcije, ali uzalud...
Ja bih voljela od vas posuditi bukomjer, da znam tocno sa kojim ciframa raspolazem i onda ih jedostavno tužit. Inace, vise puta smo sanitarcima prijavljivali tu buku i trazili da dodju izmjerit, kako bismo imali vazeci dokument za sud, medjutim nikad nisu htjeli izac na teren i izmjerit tu buku, jednostavno su nas ignorirali, a na kraju cak zaprijetili da "ako ih jos jednom nazovemo vezano za tu nasu famoznu buku, da ce nas prijaviti" (ne znam kome).
Hvala i srdacan pozdrav

(31.01.2019.)